Maatregelen omtrent de covid-19

Sinds 28 april mogen wij weer de zorg verlenen zoals u van ons gewend bent. Wij werken altijd al volgens de hoogste hygiënestandaard, wat inhoud dat wij altijd mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en de instrumenten en meubilair goed schoonmaken. Dus in de behandelkamer zult u weinig verschil merken.

Een ander verhaal is de wachtkamer. Wij proberen er zorg voor te dragen dat de wachtkamer niet te vol wordt. U kunt daar aan meewerken door niet te vroeg te komen en alleen de wachtkamer in te komen. Als er al 2 mensen in de wachtkamer zitten wordt u verzocht om even buiten te wachten.

Op het moment dat u aan de beurt bent en u de behandelkamer ingaat worden uw handen gedesinfecteerd en dan mag u verder niets meer aanraken. Ook uw telefoon niet.

Mocht u verkoudheidsklachten hebben, hoesten, verhoging of koorts, kortademig of benauwdheid, reuk -en/of smaakverlies hebben dan verzoeken wij u om de afspraak af te bellen.

Om een afspraak te maken komt u niet langs, maar belt u ons.

Online inschrijven
Wilt u patiënt worden bij Tandartspraktijk Klein? Hier kunt u op een gemakkelijke manier via het online-inschrijfformulier uw persoonlijke gegevens invullen waarna wij contact met u opnemen.

Op dit moment hanteren wij een wachtlijst.
versleuteld (SSL, 256-bit)
Uw persoonlijke gegevens worden versleuteld (SSL, 256-bit)!
* vereiste gegevens
Uw persoonlijke gegevens
  • Man
    Vrouw
    Overig
Captcha
Adres *
Meeverzekerden
  • Voer in dit veld andere familieleden met naam, geboortedatum en geslacht in.
  • Gezamelijke afspraak voor controle gewenst.
Uw contactgegevens *
  • Vul tenminste 1 contactmogelijkheid in!
Vragen / opmerkingen (optionele)