Spoed
Belangrijke informatie over de spoedwaarneming buiten werktijd om !!!

Vanaf 1 januari 2021 gaat er het een en ander veranderen als u ernstige gebitsklachten heeft buiten de normale werktijden om.

Wij vinden het heel belangrijk dat u altijd bij ernstige pijnklachten buiten de werktijden om en in het weekend terecht kunt bij een waarnemende tandarts.

Voorheen was er in de Bollenstreek een tandarts die de spoeddienst had en waar u dan na telefonisch overleg terecht kon.

Helaas is gebleken dat er tijdens deze diensten ( net zoals overal op dit moment in de gezondheidszorg) er tandartsen zijn die zich niet veilig voelen door zowel verbaal en soms fysiek geweld.

Ook waren er klachten dat de waarneming niet altijd telefonisch bereikbaar is.

Na overleg is besloten om naar een andere oplossing te zoeken. Een eigen spoedpost oprichten is vanwege de kosten niet haalbaar. Ook een beveiliger inhuren is geen haalbare kaart.

Daarom hebben wij besloten om de spoedzorg voor onze praktijk uit te besteden aan een mondzorgpoli waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt.

De dichtstbijzijnde mondzorgpoli voor de Bollenstreek is in Amsterdam. Deze zit bij het oude Slotervaartziekenhuis en is goed bereikbaar. Nu lijkt Amsterdam best ver weg voor een waarneming, maar voorheen moest u in geval van nood ook de hele Bollenstreek af. Dus qua reistijd zal dit meevallen.

De mondzorgpoli gaat dus buiten werktijden en in vakanties in geval van spoed voor ons waarnemen.

Dit gaat in

U kunt de mondzorgpoli bellen met het volgende nummer: 020 7234848
Het adres van de mondzorgpoli is: Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam